Proficiat, je bent nog slechts één stap verwijderd
van meer rendementWil je op de hoogte blijven van waar BeursKompas mee bezig is, schrijf je dan zeker in voor de gratis dienst “BeursKompas Update”.
Je ontvangt dan op regelmatige basis een samenvatting van de nieuwste editie van BeursKompas, als een nieuw blogbericht wordt geplaatst, wanneer ik in de pers verschijn,… Ook promoties of winacties worden langs deze weg aangekondigd.

Heb je interesse om te weten hoe ik bedrijven selecteer en welke aandelen of opties ik in de portefeuille opneem? Wil je meer kennis verwerven over de werking van de beurs? Wil je een andere kijk op de economische actualiteit?

Abonneer dan zeker op het “BeursKompas Magazine”

Iedere 14 dagen geef ik hierin mijn kijk op de markt. Met een kritisch oog en af en toe een kwinkslag worden de gebeurtenissen van de voorbije 14 dagen gefileerd. Heel vaak probeer ik zaken te ontdekken die aan mainstream media ontsnappen en dus veel beleggers negatief kunnen verrassen. Lezers van BeursKompas kunnen hier zeker hun voordeel mee doen.

Bij de Basisportefeuille (defensieve aandelen en rustige strategie) en de Groeiportefeuille (kleinere, vaak onbekende groeibedrijven – af en toe gebruik maken van trading of opties) maak ik een grondige analyse van bedrijven die in de portefeuille kunnen komen. Ik bekijk de start en evolutie, sterktes en zwaktes van het bedrijfsmodel, de waardering en op eenvoudige wijze het technische plaatje (de grafiek). Wanneer ik overtuigd ben dat ook de timing vrij goed zit wordt overgegaan tot een aankoop (of verkoop). Dit zal realtime en per mail worden aangekondigd via een “BeursKompas Alert”.

Op regelmatige tijdstippen worden alle aandelen uit de portefeuilles nog eens tegen het licht gehouden zodat ook nieuwe abonnees helemaal mee zijn met het hoe en waarom.

Krijg ik een vraag van een abonnee die ook voor andere lezers interessant kan zijn wordt mijn antwoord ook opgenomen in het magazine. Dit kan gaan van beleggersfiscaliteit, vragen over fondsen, de verschillende ordertypes, beleggersjargon enz

Omwille van de praktische kant en uit milieuoverwegingen zal BeursKompas vanaf oktober 2019 enkel nog digitaal te krijgen zijn. Dit heeft dan ook het bijkomende voordeel dat het abonnement voordeliger uitvalt. Want zeg nu zelf, voor de prijs van 15 Euro/maand kan je geld voor een veelvoud hiervan gaan renderen in de toekomst.

Ik verwelkom je graag als nieuwe abonnee.

BEURSKOMPAS UPDATE

Gratis

Frequentie: bij updates

  • Samenvatting van de betalende nieuwsbrief
  • Nieuwe blogberichten
  • Winacties
  • Promoties
Abonneer
BEURSKOMPAS Magazine

€99/
6 maanden

Frequentie: alle 14 dagen

  • Kritische kijk op de markt
  • Onafhankelijke analyses: ontstaan, evolutie, sterktes en zwaktes, waardering, de grafiek
  • Transparante voorbeeldportefeuilles
  • Alerts per mail bij aan- of verkopen, grote stijgingen of dalingen nav een nieuwsfeit,…
  • Onbeperkte online toegang tot alle eerdere uitgaven van BeursKompas
ABONNEER

FAQ betalende abonnementen

Hier kan je enkele vaak voorkomende vragen terugvinden in verband met betalende abonnementen.
Heb je nog andere vragen neem dan gerust contact met mij op.

VANAF WANNEER GAAT MIJN ABONNEMENT IN?

Het abonnement zal ingaan van zodra wij de betaling ontvangen hebben.

HOE KAN IK MIJN ABONNEMENT VERLENGEN?

Abonnementen worden automatisch verlengd indien we van u geen tegenbericht krijgen om het abonnement stop te zetten. Een aanvraag tot betaling zal u tegen het einde van uw huidige abonnement worden toegestuurd per mail.

KAN IK VIA OVERSCHRIJVING BETALEN?

Ja, uiteraard kan dit. U kan deze optie selecteren bij het afrekenen van uw abonnement

KAN IK MIJN ABONNEMENT OPZEGGEN EN MIJN INSCHRIJVINGSGELD TERUGVRAGEN?

U kan uw abonnement ten allen tijde stopzetten, maar er is geen “geld-terug-garantie”. Het staat u vrij een proefmaand aan te vragen, het e-Book te downloaden of de website goed te verkennen vooraleer u zich abonneert op de BeursKompas Nieuwsbrief. Met een proefmaand en de informatie op de website zal u al een zeer goed beeld hebben van wat u mag verwachten.

HERROEPINGSRECHT

U heeft het recht om binnen een termijn van 14 dagen na de bestelling van uw abonnement (zij het per mail of via de website) zonder opgave van redenen de overeenkomst te herroepen. Om het herroepingsrecht uit te oefenen kan u mij een mail sturen op lieven@beurskompas.be. Na ontvangst van de eventueel reeds gedane betaling op de rekening van BeursKompas zal deze zo snel mogelijk worden teruggestort.

OPMERKING

U kunt de algemene voorwaarden terug vinden op Algemene voorwaarden.
Door het abonneren op BeursKompas gaat u automatisch akkoord met deze voorwaarden